• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
 • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Fotbalistul Lunii’’ (Concursul)

(editia 2017-2018)

 

 
 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI “Fotbalistul Lunii’’ (editia 2017-2018)

  Concursul Fotbalistul Lunii’’ (editia 2017-2018este realizat de catre: 

  S.C. RCS & RDS S.A., cu sediul in Bucuresti Str. Dr. Staicovici nr. 75, Forum 2000 Building, Faza I, etaj 2, sector 5, cod unic de inregistrare 5888716, atribut fiscal RO, numarul de inregistrare la Registrul Comerţului J40/12278/1994, reprezentata prin Ioan Bendei in calitate de Administrator, denumita in continuare RCS & RDS sau Organizatorul.

 2. DURATA CONCURSULUI

  Concursul se va desfasura in perioada iulie 2017- iunie 2018, datele Concursului putand fi modificata din cauza unor imprejurari exceptionale, independente de vointa Organizatorului. Orice modificare va fi adusa la cunostinta participantilor prin intermediul mijloacelor publice de comunicare, varianta actualizata a regulamentului fiind disponibila pe site-ul www.digisport.ro

  Precizare: Trofeul "Fotbalistul lunii" va fi acordat într-o lună doar dacă în perioada respectivă se dispută cel puţin trei runde. Dacă într-o lună se dispută una sau două etape, aceste vor fi incluse, după caz, în luna anterioară sau în luna următoare. 

 3. LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

  Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul postului de televiziune Digi Sport si a celorlalte mijloace de comunicare mentionate in prezentul Regulament si aflate la dispozitia Organizatorului.

 4. DREPTUL DE PARTICIPARE LA CONCURS

  In cadrul Concursului “Fotbalistul Lunii’’ (editia 2017-2018participa toti fotbalistii care joaca in Campionatul Ligii I.

  Prin acceptarea premiului, castigatorii acestui Concurs accepta implicit ca numele si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate in scop publicitar.

 5. REGULAMENTUL CONCURSULUI

  Regulamentul oficial al Concursului “Fotbalistul Lunii” (editia 2017-2018) este disponibil pe site-ul www.digisport.rovsi poate fi acordat in mod gratuit oricarui solicitant la sediul Organizatorului din Bucureşti, Sector 5, str. Dr. Staicovici, nr. 75, Forum 2000 Building, Faza II, etaj 7, de luni pana vineri intre orele 11.00 – 16.00.

 6. MECANISMUL CONCURSULUI

  Castigatorii concursului vor fi cei mai buni jucatori de fotbal ai fiecarei luni calendaristice de derulare a campionatul intern de fotbal, Liga I Editia 2017-2018. Desemnarea castigatorilor se va face prin stabilirea celui mai bun jucator al fiecarei etape si cumularii punctajelor la final de luna pentru stabilirea castigatorului premiului „Fotbalistul Lunii”.

  Exista 5 categorii de votanti in cadrul acestui concurs: userii site-ului digisport.ro, firma de statistica InStat Football, antrenorii echipelor din Liga 1, capitanii echipelor din Liga 1 si redactia Digi Sport. In urma cumularii punctajelor primite de la toate cele 5 categorii de votanti, se va stabili un clasament al primilor 5 fotbalisti in fiecare etapa. La finalul lunii se va desemna “Fotbalistul Lunii”, adica jucatorul care are cele mai multe puncte in urma voturilor tuturor celor 5 categorii de votanti in etapele care fac parte din luna pentru care se va acorda trofeul.

  Mecanismul de vot şi de desfăşurare a concursului:

  1. Fiecare user va putea vota cinci jucători. Dacă userul se răzgândeşte până la apăsarea butonului "Trimite votul final", poate înlocui jucătorul pe care îl alege. După ce a apasat "Trimis votul final", ordinea aleasă nu mai poate fi schimbată. La finalul etapei, jucătorul care adună cele mai multe stele va ocupa locul 1, iar la calculul tuturor categoriilor va intra cu numărul maxim de stele, respectiv 5. Cel de-al doilea jucător, conform numărului total de stele, va intra cu 4 stele, următorul cu 3 stele etc.

  2. InStat Football, firma de monitorizare a meciurilor din Liga I Editia 2017-2018, desemnează primii cinci jucători ai unei etape conform Indexului InStat. Dacă sunt mai mulţi jucători cu acelaşi index, fiecare dintre ei va primi numărul de stele aferent locului ocupat:

   Locul 1 - 5 stele
   Locul 2 - 4 stele
   Locul 3 - 3 stele
   Locul 4 - 2 stele
   Locul 5 - 1 stea

  3. Fiecare dintre antrenorii echipelor din Liga I Editia 2017-2018 va desemna cinci cei mai buni jucători in opinia sa din etapa încheiată.
   La finalul rundei vor fi adunate stelele primite de jucători, iar cel mai bun jucător al etapei în viziunea antrenorilor va fi desemnat fotbalistul care adună cele mai multe stele. Aşa se stabileşte ordinea celor 5 jucători, care sunt luaţi în calcul la stabilirea clasamentului de etapă.

  4. Fiecare dintre căpitanii echipelor din Liga I Editia 2017-2018 va desemna cinci cei mai buni jucători, in opinia sa, ai etapei încheiate.

   La finalul rundei, vor fi adunate stelele primite de jucători, iar cel mai bun jucător al etapei în viziunea căpitanilor de echipă va fi desemnat fotbalistul care adună cele mai multe stele (sistem similar cu cel de la antrenori).

  5. Redacţia DigiSport va desemna cei mai buni cinci jucători ai fiecarei etape conform mecanismului aplicat in cazul antrenorilor si al capitanilor.


   La sfârşitul ultimei etape dintr-o lună se va face clasamentul general luând în calcul clasamentul final de la fiecare etapă. Fotbalistul care va aduna cele mai multe stele va fi desemnat "Jucătorul lunii", premiu decernat de
   Organizator.

   După încheierea play-off-ului, se vor lua în calcul numai etapele din play-out. Doar căpitanii şi antrenorii rămaşi în competiţie sunt cei care vor continua să-i nominalizeze pe cei mai buni jucători din Liga 1 până la finalul actualului campionat.   

   Stabilirea clasamentului. Clasamentul final va cuprinde voturile cumulate ale celor 5 categorii de votanţi, fiecare categorie de vot având aceeaşi însemnătate. Daca vreuna dintre categorii nu îşi exprimă votul, calculul se va face cu celelalte categorii care au votat.

   Castigatorii vor fi anuntati prin
   staţia de amplificare a stadionului pe care se joacă meciul echipei din care face parte respectivul jucător şi pe siteul www.digisport.ro.

   Dacă un meci se amână, clasamentul se stabileşte fără el.

   Dacă o etapă începe la finalul lunii (în zilele de 30 sau 31) şi se termină la începutul lunii următoare, va fi luată în considerare pentru luna în care a început. 

 7. DESCRIEREA PREMIILOR. DESEMNAREA CASTIGATORILOR.

  Premiile constau in decernarea de catre Organizator a trofeului „Fotbalistul Lunii”, trofeu ce reprezinta o statuetă care infatiseaza un fotbalist.

 8. REGULI

  a) Interpretarea si implementarea Regulamentului vor fi in totalitate la latitudinea Organizatorului;

  b) Organizatorul isi rezerva dreptul sa schimbe, sa modifice sau sa adauge noi reguli in acest Regulament, din orice motiv si oricand in timp, pe parcursul desfasurarii Concursului sau in orice alt moment, varianta actualizata a Regulamentului fiind disponibila pe site-ul www.digisport.ro .

 9. DIVERSE

  Organizatorul îşi rezervă dreptul de a întreprinde orice măsură rezonabilă pentru a se proteja împotriva cererilor frauduloase sau incorecte. Predarea premiilor se poate constitui intr-un eveniment public. Acceptarea premiului presupune acordul castigatorilor referitor la faptul ca persoana lor, numele, localitatea in care domiciliaza si fotografia lor pot fi facute publice si folosite in materiale foto, audio si video de catre Organizator fara niciun fel de alta compensatie din partea acestuia. Informatii suplimentare cu privire la modalitatea prin care participantii pot intra in posesia premiilor si orice alte detalii referitoare la Concurs  se pot obtine de la adresa de e-mail castigatori@digisport.ro .

  Organizatorul isi asuma obligatia de a face publice prin mijloace specifice numele castigatorilor si premiile acordate.

 10. RESPONSABILITATEA

  Organizatorul Concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea premiilor dupa acordarea acestora. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie, de utilizare sau functionare pentru premiile acordate in cadrul Concursului, acestea fiind in sarcina producatorilor/distribuitorilor care comercializeaza produsele acordate sub forma de premii de catre Organizator. Organizatorul va acorda premiile conform prezentului Regulament, neavand obligatia de a purta corespondenta privitoare la modalitatea de desemnare a castigatorilor si de acordare a premiilor. Prin participarea la aceast Concurs, castigatorii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament si ale legislatiei aplicabile.

 11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  Organizatorul este inregistrat sub numarul 15643 in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale castigatorilor Concursului si sa le utilizeze conform prezentului regulament si legislatiei in vigoare. 

 12. INCETAREA CONCURSULUI

  Prezenta Concurs poate inceta numai in urmatoarele situatii:

  - implinirea termenului pentru care a fost anuntat Concursul;

  - aparitia unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul Concurs.

 13. LITIGII

  Eventualele litigii aparute in legatura cu prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

 

Prezentul regulament a fost redactat si a fost semnat 04.03.2013.

 

ORGANIZATOR S.C. RCS & RDS S.A. 


Înapoi la concurs