• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Tom Oye, un pasionat de snowboarding, a scăpat nevătămat dintr-o avalanșă care se putea încheia tragic pentru el. Australianul care urmează să împlinească 30 de ani a reușit să filmeze momentul avalanșei cu camera aflată pe casca de protecție.

Aflat în munții Whistler, Canada, Tom Oye a supraviețuit după ce s-a găsit pentru câteva momente în mijlocul unei avalanşe, care s-a declanşat chiar în spatele său. Din fericire, bărbatul a supravieţuit şi a filmat totul cu o cameră fixată pe casca de protecţie. 

Bunica în vârstă de 82 de ani a dezvăluit că un cadou din partea familiei și prietenilor i-a salvat viața norocosului snowboarder: un rucsac gonflabil, al cărui preț e cuprins între 1.000 și 2.000 de dolari.

Dupa incident, australianul a încărcat videoclipul pe contul său de Facebook, care a devenit viral și acum are mai mult de 8 milioane de vizualizări.

Incidentul vine la nici un an după ce elvețianca Estelle Balet, o campioană mondială la snowboard, în vârstă de 21 de ani, a decedat într-o avalanșă de proporții care a avut loc chiar în timp ce ea filma un videoclip.

Pe de altă parte, schiorul american Cody Townsend a reușit una dintre cele mai impresionante coborâri, cu o cursă de-o viteză amenințătoare pe un teren neprietenos și extrem de spectaculos.