• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

New England Patriots a câştigat pentru a cincea oară în istorie Super Bowl-ul NFL după cea mai spectaculoasă răsturnare de scor din istoria unuia dintre cele mai importante evenimente sportive ale Planetei.

 

Trupa din New Englans s-a impus cu 34-28, la Houston, după prelungiri, contra lui Atlanta Falcons, după ce a revenit incredibil de la 3-28.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI

A fost primul Super Bowl decis după timpul suplimentar de joc.

MVP-ul celei de-a 51-a ediţii a Superbowl a fost ales Tom Brady, care a avut însă parte de o surpriză neplăcută după meci. Tricoul său de joc i-a fost furat din vestiar.

Brady şi-a schimbat tricoul după joc, punându-şi unul care marca succesul echipei sale, însă nu şi-a mai găsit tricoul de joc.

"Era aici. Ştiu exact unde l-am pus", a afirmat sportivul. Şi colegii săi de echipă l-au ajutat să caute tricoul, însă tot fără succes. "Nu este bine. Era fix aici şi acum nu mai este", a reacţionat Brady, care a făcut haz de necaz: "Cred că va ajunge curând pe eBay".

 

Tom Brady a devenit primul quarterback câştigător al cinci inele Super Bowl şi al doilea jucător care reuşeşte această performanţă, după Charles Haley. El este şi primul om ales de patru ori MVP al Super Bowl.

Sportivul în vârstă de 39 de ani a fost susţinut din tribună de soţia sa, Gisele Bundchen.

Înainte de meci, imnul SUA a fost intonat de Luke Bryan, iar spectacolul la pauză a fost asigurat de Lady Gaga, care şi-a deschis show-ul cu o combinaţie între "God Bless America" şi "This Land Is Your Land", iar apoi a cântat şi hituri ca "Poker Face", "Born This Way" şi "Bad Romance".

La meciul disputat pe NRG Stadium din Houston au asistat 70 000 de spectatori.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT