• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Highkick-ul lui Andrei Stoica a fost punctul culminant al galei Colosseum Heroes de la Ploieşti, competiție transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport. Pe stadionul Ilie Oană, luptătorul român nu i-a dat nicio şansă lui Ivan "cel groaznic" Bartek. "l-am bătut ca la fotbal, la masa verde", a spus Stoica.

Andrei Stoica a oferit un spectacol impresionant la prima gala de kickbox în aer liber, Colosseum Heroes, desfășurată pe stadionul "Ilie Oană", din Ploieşti. Românul s-a luptat cu Ivan Bartek la categoria 95 de kilograme, iar slovacul nu a avut nicio şansă. Stoica a câștigat la puncte toate cele 3 runde.

"De când m-am apucat de acest sport mi-am propus să devin numărul unu. Sunt printre cei mai buni din lume, dar acum nu sunt numărul unu" a declarat Stoica.

Deţinătorul centurii la 75 de kg, Florin Lambagiu l-a învins înainte de termen pe Cristian Stoica. Lovit la picior, Alexandru Stan a rezistat doar o repriză cu olandezul Van Gelder.