• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nu au fost emoţii la cântarul oficial de înaintea galei Colosseum Tournament. Cristian Milea, fraţii Hurduc şi Amansio Paraschiv şi-au asigurat fanii că vor face spectacol în direct la Digi Sport.

Ultimele pregatiri au avut loc la Mamaia, înaintea galei Colosseum Tournament. Reprezentanții României și ai Germaniei, care vor urca în ring, au trecut cântarul oficial. ”The Fastest” Cristian Milea e convins că Slawka Wittmer nu are nicio șansă în fața sa.

”Despre adversarul meu știu că este un sportiv destul de experimentat, din Germania, are un palmares bun, eu m-am pregătit, am fost în cantonament la munte, vin cu forță de la munte și cu siguranță voi face un meci bun și voi ieși învingător”, a declarat Cristian Milea.

Și frații Hurduc, care se vor bate, în premiera, în cadrul aceleiași gale, sunt încrezători că vor ridica publicul în picioare.

”Vă garantez că o să fie o gală pe cinste și cu meciuri spectaculoase”, a spus Dănuț Hurduc, completat de fratele său Vlad: ”Sper să fac un meci frumos, exploziv”.

Printre protagoniștii evenimentului de la malul mării va fi și Amansio Paraschiv. La categoria 71 de kilograme îl va avea adversar pe Tim Muller.

”Voi lupta pentru un titlu intercontinental în altă versiune, va fi un meci important pentru mine, un nou titlu pe care sunt gata să-l cuceresc și abia aștept lupta”, susține Amansio Paraschiv

Colosseum Tournament va fi astazi, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 2.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT