• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

România a mai cucerit o medalie la Campionatul Balcanic de echitaţie. A câştigat bronzul în finala pe echipe la copii. Competiţia continuă şi mâine, în direct la Digi Sport.

Spectacol la Balcaniada de sărituri peste obstacole, organizată în premieră în România. La baza hipică din Adunaţii Copăceni s-a adunat un număr record de participanți, iar lupta pentru un loc pe podium a fost pe măsură.

Echipa României de seniori a reușit un rezultat uriaș - a câștigat aurul pentru prima dată după 24 de ani. Concursul pe echipe al copiilor, transmis în direct de Digi Sport, a adus o nouă medalie.

Anne Marie Bontea şi Ştefana Maria Ilaş au terminat prima manşă fără punct de penalizare. Reprezentativa României a fost depășită, până la final, de Turcia și Grecia și a cucerit bronzul.

A fost a treia medalie care le-a revenit tricolorilor la ediția din acest an. Competiția continuă duminică, 4 septembrie, cu întrecerile individuale - Grand Prix-urile copiilor și seniorilor vor fi transmise, de la ora 14:00, ÎN DIRECT de Digi Sport 4.