• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Prima etapă din Turul Ciclist al Sibiului a fost câştigată de un australian, Steele Von Hoff. Românul Edi Grosu a fost la câteva sutimi de tricoul galben.

Final încins în prima etapă a Turului Sibiului - între primii şapte rutieri, diferenţierea s-a făcut la câteva sutimi de secundă. Toţi au terminat în 4 ore, 42 de minute şi 38 de secunde, însă primul a trecut linia de sosire australianul Steele Von Hoff.

L-au urmat trei italieni - Davide Vigano, Fortin Filippo şi Malucelli Mateo -, iar pe 5 a încheiat Edi Grosu, românul cu cea mai bună clasare pe traseul de aproape 200 de kilometri.

Câştigătorul prologului, Andrei Nechita, a terminat pe locul 19.

"A fost o etapă liniştită pe prima parte, dar în ultimii 50 de km a fost agitaţie. Toţi sportivii voiau să stea în faţă, aşa că a fost puţin cam nervos plutonul pe final", a explicat Nechita.

În urma victoriei de azi, Steele Von Hoff a preluat şi tricoul galben, cel al liderului din clasamentul general.

Cicliştii au avut parte şi de evenimente neaşteptate pe traseul de 193 de kilometri - cursa a fost întreruptă câteva minute de trecerea unui convoi militar.