• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport, Benny Adegbuyi a pierdut la puncte main event-ul galei Glory 43 de la New York. Arbitrii i-au acordat victoria brazilianului Guto Inocente, însă decizia a fost contestată de public.

Benny Adegbuyi a fost învins de brazilianul Guto Inocente, în main event-ul galei Glory de la New York. Românul a fost la un pas să încheie lupta în debutul primei runde, când l-a trimis în corzi pe sud-american cu un croșeu de stânga în bărbie. Benny a dominat apoi repriza, însă Inocente nu a mai fost surprins cu garda jos.

În cea de-a doua rundă, Adegbuyi a fost pus în dificultate de adversar, dar a reușit să reziste. În ultima repriză, Benny a reușit o serie de lovituri în figura, care l-au amețit pe brazilian.

Românul a părut convins că decizia va fi în favoarea sa, însă doi dintre cei trei arbitri l-au desemnat câștigător pe Inocente. Hotărârea a fost contestată de fanii din sală, care au considerat că Adegbuyi merita victoria.