• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

ÎN DIRECT la Digi Sport, Benny Adegbuyi a câștigat piramida greilor din gala Glory 35 disputată la Nice. După ce în semifinală s-a impus clar în fața egipteanului Hesdy Gerges, în finala greilor românul a luptat cu croatul Mladen Brestovac.

Desi avea două victorii în fața croatului, Benny nu pornea favorit, deoarece Brestovac se calificase în finală dupa victoria prin KO în fața olandezului Jahfar Wilnis. Numărul 2 mondial în circuitul Glory, Benny Adegbuyi a luptat însă extraordinar în fața lui Brestovac.

Românul a dominat disputa prin combinațiile braț picior, iar Brestovac a căutat lovitura decisivă în mare parte a timpului, dar nu a reușit să-l suprindă pe Benny. În final toți cei 3 arbitri i-au acordat victoria lui Benny Adegbuyi.