• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Spectacol total în sala Olimpia din Ploieşti, sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 2! Luptători medaliaţi la competiţii europene şi mondiale de kickbox şi MMA vor urca în ring în cadrul primei ediţii a galei Blood & Honour.

"Aşteptările noastre sunt mari, dar certitudinea este şi mai mare, pentru că vom avea un spectacol desăvârşit. Sunt sportivi tineri, care au plecat la vârste fragede de la amatori, sunt campioni europeni şi campioni mondiali de MMA şi vor aduce multă mândrie ţării.

Este o rampă de lansare pentru ei, este o rampă de lansare pentru noi ca promoţie. Venim cu un suflu tânăr, venim cu experienţa altora din trecut", a spus Gabriel Georgescu, organizatorul evenimentului.

Gala va avea 10 meciuri, iar main-event va fi duelul dintre Tolea Ciumac şi moldoveanul Nicolae Garbuz. Obligat să abandoneze în Gala Respect World Series de la Londra, din cauza unei accidentări la picior, sportivul antrenat de Amatto Zaharia vrea să se răzbune.

"Este main eventul galei şi va fi o partidă interesantă. Nicolae are 32 de ani, tinereţea este de partea lui. Tolea face 42 de ani, merge pe 43, experienţa este de partea lui, dar este în cea mai bună formă. L-am văzut la antrenamente şi am cunoscut un Tolea care, dincolo de Tolea sportivul, este un Tolea care stie ce vorbeşte", a adaugat oficialul.

Următoarea gală este programată în luna noiembrie.