• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

S-a făcut dreptate pentru Ștefan Gheorghiţă. COSR i-a înmânat acestuia medalia olimpică de bronz, în urma ediţiei de la Beijing, unde un alt sportiv, mai bine clasat, a fost depistat pozitiv.

Ștefan Gheorghiţă a primit oficial, din partea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, obţinută la lupte libere, categoria 74 de kg.

La Olimpiada din 2008, medaliatul cu argint, Soslan Tigiev, din Uzbekistan, a fost descalificat, după ce s-a dovedit, la reanalizarea probelor, că s-a dopat pe durata concursului. Gheorghiţă a primit retroactiv toate drepturile financiare cuvenite, inclusiv renta viageră.

Ştefan şi soţia sa, vicecampioana olimpică la judo, Corina Căprioriu, sunt gata să participe împreună şi la olimpiada de la Tokyo. "Ar fi super pentru amândoi. Eu mă gândesc foarte serios să mă întorc" a declarat Corina. "E drum lung până la Tokyo. Important e să fim sănătoși amândoi" a completat Ștefan.

Cu bronzul cuvenit acum lui Gheorghiță, România are 9 medalii în palmaresul Jocurilor Olimpice de la Beijing: 4 de aur, 1 de argint și 4 de bronz.