• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Zece sportivi din România și zece din China s-au luptat în "Golden Fighter". Timişoara a fost gazda celei mai importante gale de kickboxing a anului.

Luptele au început în forţă, iar asta a simţit-o pe pielea sa Jony Mate - la debutul în categoria 65 de kilograme, românul de 18 ani a căzut rău în ring cu Jin Ying, iar antrenorul său a aruncat prosopul.

Primul român care s-a impus a fost Adrian Peţenchea, la 66.5 kg - luptătorul a reuşit a şaptea victorie din carieră după ce l-a învins pe Miao Wei, sportiv cu o experienţă aproape dublă şi cu doi ani mai mare.

Gabriel Bozan a câştigat şi el pentru România contra lui Yang Kunshan - la 73 de kilograme, arbitrii nu au avut nicio dilemă - Bozan şi-a demolat adversarul din China şi s-a impus la puncte graţie unei decizii prin unanimitate.

Sâmbătă seară Digi Sport transmite ÎN DIRECT prima gală de kickboxing în aer liber din România. Gala Colosseum Heroes va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 21:00.