• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cătălin Moroşanu a impresionat încă de la debutul său în circuitul Glory. Lupta sa cu americanul Maurice Green, câştigată de român prin KO în a doua repriză, a fost votată drept cel mai frumos meci al galei de la Chicago.

"Moartea din Carpați" nu se oprește aici. Mai are două meciuri în circuitul Glory, în două gale care vor avea loc tot în 2017, pe pământ european.

"Mă bucur că m-am concentrat și i-am dat cu 'pălitura aia moldovenească'. Mi-a zis toată lumea: 'Bravo, Cătălin'. I-am dat din fundul Moldovei, de la Iași i-am dat-o" a glumit Moroșanu, învitat în cadrul emisiunii Divizia Locală, de la Digi 24 Iași.

"Mă bucur pentru stilul în care a câștigat Cătălin. Spre deosebire de meciurile plictisitoare care au avut loc în această gală, cu tatonări tehnice, Cătălin a venit exact cu stilul lui de show-man" a adăugat Mihai Constantin, antrenorul lui Moroșanu.

VIDEO CU MECIUL LUI MOROȘANU


Victoria îi dă speranţe românului, care a recunoscut că nu a fost pregătit 100%, din cauza unei hernii de disc cervicale cu care s-a confruntat anul trecut.

"Nu prea am avut timp să ne pregătim, am avut doar o lună și jumătate. A fost cam din scurt pregătirea, dar am făcut tot posibilul. Cătălin a fost pregătit cam 60%, dar a compensat cu inima lui" a mai spus antrenorul lui Moroșanu.

Cel supranumit "Moartea din Carpați" şi-a stabilit următoarele obiective. Cătălin Moroşanu are 46 de victorii şi 10 înfrângeri în cei 10 ani de kickboxing.

"Simt că am renăscut. Îmi doresc ca în următorii 2-3 ani să reprezint România cu fruntea sus. Mai am două meciuri în Glory și sper în același timp să mă lupt și în Superkombat. Îmi doresc foarte mult să fac un meci și în România" a încheiat Moroșanu.