• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Echipa feminină de tenis de masă a României, formată din Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro şi Bernadette Szocs, este calificată la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, a anunţat federaţia naţională de profil, în urma înştiinţării primite de la forul mondial (ITTF).

România va participa la Rio cu numărul maxim de sportive, două, la simplu, Eliza Samara şi Daniela Dodean Monteiro, în timp ce la masculin România va fi reprezentată de către Ovidiu Ionescu.

Echipa feminină de tenis de masă a României a cucerit medaliile de argint la ediţia de anul trecut a Campionatului European, când Samara a câştigat titlul continental la simplu.

''Aşteptăm, în zilele care urmează, confirmarea calificării şi celui de al doilea sportiv, Adrian Crişan'', afirmă Federaţia Română de Tenis de Masă într-un comunicat.

AGERPRES