• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Digi Sport va transmite vineri cea mai importantă gală de kickboxing din România, din 2017. Main-event-ul Golden Fighter, care va avea loc la Timişoara, va fi duelul dintre Bogdan Stoica şi campionul Asiei, Hao Guanghua.

Cea mai importantă gală de kickboxing profesionist din România, din acest an, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport. Sportivi din România şi China vor sta față în față, în ring, la Timişoara, într-o confruntare a națiunilor: gala Golden Fighter.

"Proiectul este unul amplu, în care ne dorim să formăm mai multe echipe naționale de kickbox profesionist și să desfășurăm, în următorii doi ani, în China, un campionat pe echipe. Exact cum era în vechiul K1, în care intrau opt luptători într-o piramidă. De data aceasta ne dorim să vedem opt țări într-o piramidă. Oricum, cred că vorbim acum de cea mai importantă gală de kickboxing din România în 2017" a declarat Alin Fălcușan, organizatorul galei.

Main event-ul galei îl va aduce in arenă pe Bogdan Stoica, unul dintre cei mai titrați luptători români ai momentului. Adversar ii va fi chinezul Hao Guanghua, campion al Asiei în versiunea WLF. Duelul va avea loc la categoria grea.

"Sunt extrem de încântat înaintea confruntării, pentru că e prima dată când lupt în România. Chiar și în aceste condiții sunt bine pregătit și gata de luptă" a dezvăluit chinezul.

Alți patru luptători români vor înfrunta sportivi din Orient. Ding Meng, la supermijlocie, va fi adversarul timișoreanului Adrian Mitu.

"Așteptam de multă vreme să mă lupt în afara țării mele. M-am pregătit cum se cuvine pentru acest meci în România. Îmi cunosc adversarul, știu că e puternic, dar sper să îl înving în ring" a declarat Din Meng

Gala Golden Fighter România versus China are loc vineri, ÎN DIRECT la Digisport 2, de la ora 21.00.