• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Sportivul român Ionuţ Ilie a obţinut luni două medalii de aur şi una de argint, la categoria 62 kg, la tineret Under-23, la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Eilat (Israel).

După un concurs fără greşeală, Ilie a reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la total, cu 284 kg, şi la stilul aruncat, cu 158 kg. La smuls, el şi-a asigurat medalia de argint, cu cele 126 kg.

Podiumul la total a fost completat de georgienii Ramini Şamilişvili, cu 269 kg, medaliat cu argint, şi Şota Mişvelidze, tot cu 269 kg, medaliat cu bronz, acesta fiind mai greu la cântarul oficial.

La stilul aruncat, medalia de argint i-a revenit turcului Emre Buyukunlu, cu performanţa de 147 kg, iar bronzul a fost câştigat de Ion Terna (Republica Moldova), cu 146 kg.

Georgienii şi-au împărţit podiumul şi la smuls, unde Şota Mişvelidze a ocupat primul loc, cu 129 kg, iar bronzul i-a revenit lui Ramini Şamilişvili, 124 kg.

Tot luni, sportivul român Ilie Ciotoiu a cucerit două medalii de argint, la stilul aruncat şi la total, în limitele categoriei 56 kg, la Campionatele de la Eilat, la secţiunea Under-23.

Duminică, românca Monica Csengeri a obţinut două medalii de aur (la total şi smuls) şi una de argint (la aruncat) în întrecerea junioarelor, la categoria 48 kg.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

AGERPRES

sursa foto: clubul sportiv arena 2011