• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Au fost incidente la gala ”Glory Collision", transmisă în direct de Digi Sport. Înaintea meciului dintre campionul mondial Rico Verhoeven şi marocanul Badr Hari, spiritele s-au aprins în sala.

În mijlocul incidentelor s-a nimerit şi Benny Adegbuyi, care este coleg de echipă cu olandezul. Invitat la emisiunea Campionii Digi Sport, luptătorul român a dezvăluit trăirile din apropierea ringului.

”Marocanii, arabii se știe, sunt foarte fanatici, nu au mai ținut cont de reguli. Părerea mea e că nu e bine pentru sport să se întâmple lucrul ăsta și nici pentru Glory. Sincer am observat că la câțiva metri în stânga mea s-au și luat câțiva oameni la bătaie.

Cu greu fost despărțiți, iar în spatele meu, eu fiind în colțul lui Rico, practic ar fi trebuit să fie doar oameni din staff-ul lui Rico. Sincer mi-a trecut prin gând să vezi că o să ajung să mă bat și pe aici din cauza marocanilor, o să sară pe mine sau o să mă lovească cu ceva și nu o să am ce să fac, dar până la urmă a fost totul ok”, a spus Benjamin Adegbuyi.

Pentru disputa câştigată prin KO tehnic, Verhoeven s-a pregătit trei săptămâni alături de Adegbuyi. Cei doi au fost şi adversari în urmă cu un an, iar Benny a fost pus la pământ încă din prima repriză.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT