• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Moment trist la Gala Colosseum Vikings de la Bucureşti: Bogdan Stoica nu a mai avut parte de meciul promis. Adversarul său, turcul Fatih Mehmet Karakuş, nu a putut lupta, după ce a aflat că tatăl său a decedat. Cei doi și-au luat angajamentul în fața fanilor că se vor bate la următoarea gală.

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale evenimentului, duelul de la categoria 95 kg dintre Bogdan Stoica şi turcul Fatih Mehmet Karakuş a ţinut doar... 40 de secunde.

"Acum 6 ore, tatăl sportivului Fatih Mehmet Karakuș a decedat... din această cauză, pentru că el a semnat cu noi, s-a prezentat în fața noastră", a anunțat Gabriel Georgescu, organizatorul galei Colosseum Vikings.

Cei doi luptători le-au făcut însă o promisiune fanilor prezenţi la Sala Polivalentă!

"Când a ajuns la sală, din păcate, mi-au spus că nu avea rost să stricăm gala. Am urcat, oricum o să fie un meci OK în gala următoare, luptăm împreună și o să facem un meci să fie toată lumea mulțumită. Și el are foarte multe meciuri și este foarte bun", a spus Bogdan Stoica.

"Îmi pare rău. La următoarea gală voi lupta cu Bogdan Stoica. Nu a fost o luptă adevărată, îmi pare rău. Ne vedem la gala următoare", a spus Fatih Mehmet Karakuș.

Bogdan Stoica are în palmares 35 de victorii şi 10 înfrângeri, în timp ce Fatih Mehmet Karakuș a pierdut doar unul dintre cele 11 meciuri disputate până în prezent.