• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Interes maxim la prima ediţie a Grand Prix-ului Tracia 33, gala de kickbox transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport! Nu doar spectatorii prezenţi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au rămas impresionaţi de calitatea meciurilor din ring.

Invitaţi speciali la eveniment, Cătălin Moroşanu şi Alexandru Lungu au lăudat performanţele luptătorilor.

"Atmosfera este incredibilă la Cluj, nu mă așteptam să aibă un astfel de succes această gală. Mulțumesc Digi Sport pentru toată această implicare. Meciurile au fost foarte puternice, au fost strânse, luptătorii au fost de înaltă valoare, chiar mă bucur că am fost invitat și am onoarea să fiu aici", a declarat Cătălin Moroșanu, la finalul galei "Tracia 33".

"Este o organizare bună și oamenii sunt profesioniști. Chiar e frumoasă gala și sunt fericit că mă aflu aici", a spus și Alexandru Lungu, al cărui supranume este "Muntele Bihorului".

Câștigator prin KO tehnic la categoria 95 kg, Sebastian Ciobanu a promis să revină la Cluj.

"Mulțumesc, România! La următoarea gală care se va organiza voi face tot posibilul să fiu tot aici. Acum urmează să mă bucur de victorie pentru că am câștigat", a spus Ciobanu, cunoscut în ring și sub numele de "Fiul lui Dracula".

Două dintre cele 10 meciuri disputate la prima ediție a Grand Prix-ului Tracia 33 s-au încheiat înainte de limită.