• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

GALA GLORY 38 VA FI ÎN RELUARE, PE DIGI SPORT 1, AZI (SÂMBĂTĂ), DE LA ORA 19:30. CLICK AICI PENTRU A URMĂRI LUPTELE LUI MOROŞANU ŞI ADEGBUYI

UPDATE Cei aproximativ 4.000 de români prezenţi la Glory 38, în oraşul american Chicago, s-au bucurat la cele două super-meciuri în care în ring s-au aflat şi români, Cătălin Moroşanu şi Benny Adegbuyi, pentru că ambii au învins.

Cătălin Moroşanu a câştigat prin KO la debutul său in circuitul Glory. Încurajat de miile de compatrioţi, Moroşanu a luptat fenomenal cu uriaşul american Maurice Green, care cântăreşte 123 de kilograme la 2 metri şi 5 centimetri. După o primă repriză echilibrată, Moroşanu l-a trimis la podea pe american cu un croşeu upercutat. Românul a lovit atât de tare, încât şi el a cazut pe lovitură. 

Benny Adegbuyi a câştigat în 4 reprize partida cu brazilianul Anderson Silva. Benny a avut două runde echilibrate, iar in runda a 3 s-a dezlănţuit. Combinatiile braţ-picior puteau să-i aducă victoria după 3 reprize, dar doi arbitri din 3 au dat egalitate şi s-a mai luptat o rundă. În repriza decisivă, românul a lovit mai clar şi mai mult, iar decizia a obţinut-o în unanimitate. 


Cătălin Moroşanu şi-a pregătit strategia pentru meciul cu Maurice Greene, din cadrul galei Glory 38 Chicago.

Luptătorul român, debutant în această promoţie, a pierdut ultimele trei dispute. Moroşanu nu a mai câştigat din decembrie 2015, când s-a impus prin knock-out în faţa lui Maurice Jackson în Superkombat.

De partea cealaltă, americanul va disputa al patrulea său meci în circuitul Glory. Are o victorie şi două eşecuri.

"Maurice Green este un luptător de UFC, de MMA, are doi metri şi cinci centimetri, e foarte înalt şi o să profite foarte mult de alonjă. O să dea multe low-kick-uri şi directe, eu trebuie să mă duc frumos în eschivă şi să-l iau la croşee, e singura şansă. Normal că voi fi ofensiv, eu sunt Moartea din Carpaţi, cum ar trebui să vin? Mă duc pe el din prima, până la urmă norocul e de partea celui curajos", a prefaţat Moroşanu partida.

Peste patru mii de români îl vor susţine pe Cătălin Moroşanu în gala de la Chicago.

"Am numai mesaje de susţinere de acolo, toţi românii mă aşteaptă în Chicago, voi veni cu braţele deschise. Sper să avem timp să ne vedem măcar o oră, să stau cu toţi să discutăm, sunt foarte bucuros că am susţinere în Chicago", a mai spus luptătorul în vârstă de 32 de ani.

Cătălin Moroşanu va debuta în circuitul Glory la Chicago, contra lui Maurice Green, în noaptea de vineri spre sâmbătă, începând cu ora 3.00, în direct la Digi Sport 1.

 

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT