• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Eşec pentru români în gala Glory 44 de la Chicago! Cătălin Moroşanu a fost învins prin decizie de polonezul Michal Turynsky, aflat la debutul în cea mai tare competiţie de K1 din lume. "Am câştigat clar, este pentru a doua oară când mi se fură meciul", a acuzat românul. Adrian Maxim a pierdut şi el prin decizie meciul cu Victor Pinto.

Încurajat frenetic din tribune, Moroşanu a părut să controleze meciul. Românul l-a trimis la podea pe polonez în prima repriză, iar croşeul de stânga şi-a găsit şi el ţinta. Turynsky a replicat cu principala sa armă - lovitura de genunchi. Şi a reuşit să-i convingă pe arbitri, care i-au dat decizia.

"Moroșanu pierde la decizie în fața lui Turynski, după războiul la categoria grea", a titrat site-ul oficial al circuitului Glory, după lupta românului supranumit "Moartea din Carpați".

"Sunt foarte dezamăgit de comisia atletică din America, este a doua oară când mi se fură meciul şi pur şi simplu sunt mâhnit şi scârbit de aceşti arbitri! În această seară am câştigat clar! Mergem înainte, suntem bărbaţi şi învățăm din experienţele negative", a spus Cătălin Moroșanu, la finalul galei.

Şi orădeanul Adrian Maxim a pierdut la limită în faţa lui Victor Pinto, un sportiv cu un palmares impresionant - 74 de victorii şi 27 de înfrângeri. Fanii românului, aflat la debutul în Glory, i-au acuzat pe arbitri americani că i-au furat decizia românului.