• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Nieky Holzken și-a apărat cu success pentru a 3-a oară centura de campion mondial Glory la categoria 77 de kilograme. La ediția a 34-a din Denver - Statele Unite, ÎN DIRECT la Digi Sport, olandezul l-a învins la puncte, cu o decizie în unanimitate, pe conaționalul său Murthel Groenhart. A fost a 3-a întâlnire dintre cei doi.

Challengerul a inceput bine lupta forțând cu tehnicile de braț, însă în următoarele trei reprize Holzken a făcut diferența cu loviturile de picior pe coapsă dar și din întoarcere. În ultima repriză Groenhart a căutat lovitura de KO, dar campionul s-a aparat exact. Nieky Holzken s-a impus în cele din urmă și rămâne neînvins în Glory după 12 lupte.

Turneul piramidal de la categoria mijlocie a fost câștigat de Israel Adesanya din Noua Zeelandă, care l-a învins categoric la puncte pe olandezul Yousry Belgaroui. În super-fight-ul de la aceeași categorie a ieșit învingător canadianul Simon Marcus, care a câștigat prin TKO după prima repriză disputa cu Dustin Jacoby. Americanul s-a accidentat la antebrațul stâng.

Kickboxingul profesionist se va întoarce la Digi Sport sâmbătă, 5 noiembrie, cu Glory 35. Gala va avea loc în Franța, la Nice, unde romanul Benjamin Adegbuyi va lupta în turneul piramidal de la categoria grea.