• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UPDATE 22:00 - Alina Vuc a cucerit medalia de argint la categoria 48 kg, joi, după ce a fost învinsă în finală de japoneza Yui Susaki, la Campionatele Mondiale de lupte de la Paris.

Vuc a început bine meciul şi a condus cu 4-0, dar, conform AGERPRES, nipona a revenit şi a dominat restul întâlnirii, câştigând cu 14-4.


 

Performanţă istorică pentru luptele româneşti. Alina Vuc şi-a asigurat prima medalie din istoria luptelor feminine din ţara noastră la Campionatele Mondiale.

Vuc a ajuns în finala categoriei 48 de kilograme la CM de la Paris şi va lupta pentru aur cu japoneza Yui Susaki.

În calificări, Alina Vuc a învins-o pe australianca Rupinder Kaur, în optimi a trecut de bielorusa Violeta Cirik, în sferturi a câştigat în faţa canadiencei Jasmine Mian, iar în semifinale a întrecut-o pe turcoaica Evin Demirhan.

Vuc, care are asigurat argintul, a adus prima medalie României la Mondialul de la Paris.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT