• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Peste 500 de atleți au participat în această dimineață la cursa de 10 kilometri organizată de campioana olimpică, Constantina Diță. Alergatorii au pornit de la Piața Charles de Gaulle, ocolind Arcul de Triumf.

Din grupul de elită, primul a ajuns Kimaiyo Hillary după 28 de minute și 52 de secunde, urmat de Melly Edvin Cheruiyot, la o diferență de 11 secunde, respectiv Bellani Hicham, care a parcurs cei 10 kilometri în 29 de minute și 10 secunde.

În ierarhia feminină, prima clasată a fost Oigo Christine Moraa, cu 33 de minute și 42 de secunde, urmată de Agnes Chebet. Pe 3 a terminat românca Paula Todoran, cu 33 de minute și 47 de secunde. Sportiva noastră a obținut bilete pentru Olimpiada de la Rio, unde va lupta pentru îndeplinirea unui record personal.

În cursa s-a implicat și organizatoarea evenimentului, Constantina Diță cea care în 2008, la Beijing, a câștigat aurul olimpic în proba de maraton. Aceasta a dat asigurări ca anul viitor evenimentul va fi organizat tot la București, unde așteapta un număr mai mare de atleți.