• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Pe 2 iulie, Digi Sport transmite a doua gală Respect World Series. De la ora 18:00, începe seria de 14 lupte, iar printre protagonişti se numără Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy şi Sebastian Ciobanu.

"Toată lumea se aștepta ca Repect World Series să se termine de la prima gală, dar uite că asta va fi a doua și vor mai fi. De data asta va fi evenimentul anului, nu știu dacă va mai reuși cineva să aibă un fight card așa puternic ca al nostru" a declarat Alin Panaite, organizatorul Respect World Series.

Învins în prima gală de croatul Kujundzic, Andrei Stoica are parte din nou de un examen greu, cu francezul Ludovic Providance. "Este un luptător foarte calm, stăpân pe el, vine decis și e hotărât în fiecare lutpă în care intră. E francez, se crede superior nouă românilor, dar românii sunt mai buni la kickboxing" a declarat Andrei Stoica.

"În gala trecută au fost și de la noi de la sală băieți care au pierdut mecuiri, chiar și fratele meu. Acum a venit mult mai motivat și mult mai antrenat să facă o figură frumoasă la aceast gală și cu siguranță va câștiga" a adăugat Bogdan Stoica. Prima gală Respect World Series a avut loc pe 19 martie, la Madrid.