• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

UPDATE 00:50 - În cel mai aşteptat meci al anului în kickbox, Rico Verhoeven l-a învins prin KO tehnic în repriza a doua pe Badr Hari. Olandezul nu a mai putut continua lupta, din cauza unei probleme la mâna dreaptă. 

Chiar dacă meciul a fost întârziat din cauza bătăilor dintre suporterii celor doi campioni, întâlnirea nu a durat prea mult.

Prima repriză a fost echilibrată, iar Badr Hari a surprins prin tactica adoptată, ușor defensivă, după ce la conferința de presă a spus că va câștiga prin KO în prima repriză.

Lupta s-a incheiat în minutul 1 și 22 de secunde din repriza a doua, din cauza accidentării suferite de Badr Hari la brațul drept.

VIDEO

VIDEO Finalul meciului dintre Verhoeven și HariCel mai tare meci al anului în kickbox ÎN DIRECT la Digi Sport 1! Gala ”Glory Collision”, programată sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 23:00, îi va aduce faţă în faţă pe doi dintre cei mai buni luptători la categoria grea: campionul mondial Rico Verhoeven şi marocanul Badr Hari.

”Mie mi se pare meciul anului, putem să-l comparăm cu cel dintre Mayweather și Manny Pacquiao, la box. Este un meci extraordinar.

Abia aștept meciul, credeți-mă, sunt mega încântat”, a spus campionul Cătălin Moroșanu, invitat în studioul emisiunii ”Campionii Digi Sport”.

Și Daniel Ghiță, un alt mare campion, așteaptă cu nerăbdare gala transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

”Peter Aerts, Sammy Shield, Remy Bonjaski, Badr, Saki, Zimmerman sunt sportivi care îți umplu inima de bucurie când îi vezi în acțiune”, a spus și Ghiță, de asemenea invitat în cadrul emisiunii ”Campionii Digi Sport”.

Cei doi luptători români şi-au ales favoritul la gala din Germania.
”Badr este un personaj care are putere și explozie, Rico nu are putere și plictisește publicul”, a adăugat Ghiță.

Și Moroșanu e fan Badr Hari: ”Sunt fan Badr Hari, îmi place foarte mult acest luptător. Este un show-man, care a și reușit să facă o industrie din acest sport”, a mai spus Moroșanu.

Tot sâmbătă, 10 decembrie, Gala Glory 36 va fi transmisă, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.