• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rico Verhoeven și-a păstrat centura de campion mondial la categoria grea după victoria înainte de limită din gala "Glory 33" din New Jersey - SUA, transmisa in direct de Digi Sport.

Olandezul, ajuns la a 11-a victorie consecutivă în Glory, a avut nevoie de mai puțin de două reprize în întâlnirea cu brazilianul Anderson Silva, pe care l-a trimis de 3 ori la podea în runda a doua. Prima oara cu o lovitura exterioară de picior pe coapsă, apoi după o lovitură de picior la cap, iar ultimul atac a venit tot pe coapsă, dar pe interior, și meciul s-a încheiat cu 3 secunde înainte de finalul reprizei.

Pe Rico Verhoeven îl așteaptă acum meciul din luna decembrie, cu "Băiatul rău al ringului", Badr Hari.

Turneul piramidal de la categoria 65 kg. s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a debutantului în Glory, Matt Embree din Canada. El l-a învins în semifinală pe sud-coreeanul Chibin Lim prin KO, în repriza a doua, în urma uneui croseu de stinga.

În finală a încheiat conturile cu georgianul Giga Chikadze tot înainte de limită, în repriza secundă, după ce a reușit o lovitură cu brațul drept. După această victorie Embree devine challenger obligatoriu al campionului de la 65 kg.

Următoarea gala Glory la Digi Sport va avea loc pe 22 octombrie, dimineață, ÎN DIRECT din Denver - SUA, cu meciul de titlu de la categoria pană, dintre Gabriel Varga, din Canada, și olandezul Robin van Roosmalen.