• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Federaţia Română de Fotbal-Tenis în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, au deosebita plăcere de a vă anunţa că România va fi gazda Campionatului European de Fotbal-Tenis, ediţia 2017.

Elita fotbal-tenisului european se va muta în perioada 15-20 noiembrie 2017, la Complexul Olimpic din Izvorani.

Sunt aşteptate echipe naţionale din peste 15 ţări, care se vor lupta pentru aurul european la toate cele cinci categorii:

- Juniori masculin (simplu, dublu, triplu)
- Seniori (simplu, dublu, triplu)
- Senioare (simplu, dublu, triplu)
- Seniori mixt (dublu, triplu)
- U21 mixt (dublu, triplu)

La seniori, echipa României se luptă la proba de simplu cu ţări precum Franţa, Croaţia, Ungaria, Slovacia sau Moldova. La dublu şi triplu, are meciuri grele cu Franţa, Ungaria, Slovacia, Danemarca, Macedonia sau Moldova.

La juniori și U21, la ultimul turneu final, doar Ungaria și Slovacia le-au pus probleme lui Daniel Popovici, Răzvan Molea, David Lică, Darius Pufu, dar fără succes. Aceștia au cucerit medalii la toate probele. La fete, dublu-mixt și triplu-mixt, România este principala candidată la câștigarea Campionatului European.

La Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis (Cipru-2016) echipa României a cucerit 13 medalii de aur din 13 puse în joc.

De asemenea, Anamaria Gherghel a cucerit titlul de cea mai bună jucătoare a turneului. Marius Stoenică a fost ales cel mai bun jucător al competiţiei, iar titlul de cel mai bun antrenor l-a obţinut Frederico Tavares Tchabass, care este şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal Tenis.