• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Seară magică pentru Leicester! Fanii sportului s-au putut bucura de câştigarea a două trofee în numai 13 minute. După ce egalul lui Chelsea cu Tottenham i-a făcut campioni pe Vardy şi compania, Mark Selby a câştigat Campionatul Mondial de snooker.

Poreclit "The Jester from Leicester" ("Bufonul din Leicester"), Selby l-a învins în finala de la Crucible pe Ding Junhui, cu 18-14, şi a câştigat turneul pentru a doua oară în carieră. Primul titlu venise în 2014, atunci când a trecut în ultimul act de Ronnie O'sullivan, cu acelaşi scor.

Englezul de 32 de ani a devenit astfel al şaselea multiplu campion din era modernă a snookerului, după Stephen Hendry (7), Steve Davis (6), Ronnie O'Sullivan (5), John Higgins (4) şi Mark Williams (2).

La finalul partidei, Mark s-a fotografiat cu un steag al "vulpilor", alături de trofeul câştigat, şi a vorbit şi despre performanţa echipei de fotbal.

"Este incredibil ce performanţă au reuşit, mai ales că vorbim despre un club care vine dintr-un oraş atât de mic. Îi felicit pe jucători şi pe Claudio Ranieri", a comentat Selby.

De partea cealaltă, Ding, care a venit din calificări, a ratat şansa de a deveni primul asiatic care câştigă Campionatul Mondial de snooker.