• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

Seară magică pentru Leicester! Fanii sportului s-au putut bucura de câştigarea a două trofee în numai 13 minute. După ce egalul lui Chelsea cu Tottenham i-a făcut campioni pe Vardy şi compania, Mark Selby a câştigat Campionatul Mondial de snooker.

Poreclit "The Jester from Leicester" ("Bufonul din Leicester"), Selby l-a învins în finala de la Crucible pe Ding Junhui, cu 18-14, şi a câştigat turneul pentru a doua oară în carieră. Primul titlu venise în 2014, atunci când a trecut în ultimul act de Ronnie O'sullivan, cu acelaşi scor.

Englezul de 32 de ani a devenit astfel al şaselea multiplu campion din era modernă a snookerului, după Stephen Hendry (7), Steve Davis (6), Ronnie O'Sullivan (5), John Higgins (4) şi Mark Williams (2).

La finalul partidei, Mark s-a fotografiat cu un steag al "vulpilor", alături de trofeul câştigat, şi a vorbit şi despre performanţa echipei de fotbal.

"Este incredibil ce performanţă au reuşit, mai ales că vorbim despre un club care vine dintr-un oraş atât de mic. Îi felicit pe jucători şi pe Claudio Ranieri", a comentat Selby.

De partea cealaltă, Ding, care a venit din calificări, a ratat şansa de a deveni primul asiatic care câştigă Campionatul Mondial de snooker.