• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Semifinale 100% englezești la Masters. Barry Hawkings va da piept cu Judd Trump, în timp ce "racheta" Ronnie O'Sullivan îl va întâlni pe campionul mondial în exercițiu, Stuart Bingham (cei doi au participat în noiembrie la un demonstrativ, în București).

După 8 luni de absență din circuit, Ronnie O'Sullivan a revenit în forță, cu o semifinală la unul dintre cele mai prestigioase turnee. Meciul din sferturi a fost unul destul de echilibrat, Mark Selby ratând o ocazie excelentă de a reveni la 4-5. A ratat neașteptat, iar cvintuplul campion mondial nu l-a iertat (6-3), în ciuda faptului că nu a jucat cel mai bun snooker al său. "Am simțit că tactic sunt dominat, dar mi-am încercat loviturile și a ieșit bine", a recunoscut la final Ronnie, potrivit bbc.co.uk.

Meciul zilei a fost, însă, fără îndoială cel dintre Judd Trump și Neil Robertson. Cei doi au etalat un snooker aproape de perfecțiune, reușind nu mai puțin de 6 break-uri de peste 100 de puncte.

Englezul s-a desprins la 2-0, însă "The Thunder from Down Under" a egalat, reușind și cel mai mare break al turneului (139 de puncte). Trumpp a revenit la conducere, 4-2, trecându-și în palmares și un break de 140 de puncte, care îl fac favorit pentru premiul de 10.000 de euro, destinat celui mai mare break al turneului.

Disputa s-a terminat în joc decisiv, unde britanicul a avut nervii mai tari. De altfel, snooker-ul practicat de acesta (excepție loviturile de deschidere) a fost unul extraordinar, ca o răsplată pentru multele ore de antrenament petrecute în sală, după UK Championship (Trump a recunoscut că s-a antrenat intens în ultimele săptămâni, uneori stând și mai mult de 6 ore pe zi la masa de snooker).

Rezultate sferturi Masters

Trump - Robertson 6-5

O'Sullivan - Selby 6-3

Bingham - Higgins 6-3

Barry Hawkins - Mark Allen 6-2

Judd Trump a făcut spectacol nu doar prin jocul practicat, dar și prin ținută. Englezul a ales din nou o pereche de pantofi "speciali"

sursa foto: dailymail.co.uk

Pentru privitori a fost o plăcere să admire cum cei doi jucători și-au construit break-urile