• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Meciul de futsal dintre Dunărea Călăraşi și CSM Politehnica Iaşi (5-0) a fost precedat de un moment special pentru unul dintre jucătorii gazdelor, Gabriel Șerban, care și-a cerut iubita în căsătorie.

Chiar înaintea fluierului de start, fotbalistul a luat un buchet de flori și s-a dus la crainicul sălii, pentru a-i cere microfonul. După un scurt discurs, Șerban i-a adresat partenerei sale marea întrebare: "Vrei să fii soția mea?".

Din primul rând al tribunei, iubita jucătorului a răspuns hotărât: "Da!". Momentul a fost primit de aplauze de spectatorii sălii din Călărași.

Acesta nu a fost singurul moment inedit al meciului. În repriza secundă, un spectator care se întorcea la locul lui a fost lovit în cap de o minge ricoșată din piciorul unui jucător. Fanul s-a dezechilibrat, dar a fost ajutat de un alt spectator care l-a sprijinit și în cele din urmă și-a regăsit scaunul.

VIDEO Momentul în care jucătorul și-a cerut iubita în căsătorie

VIDEO Momentul în care spectatorul a fost lovit de minge

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT