• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gala Glory 37 a adus meciuri spectaculoase, ÎN DIRECT la Digi Sport, iar K.O-urile au fost la ordinea zilei. Încă de la primul superfight al evenimentului din Los Angeles, publicul a aplaudat victoria lui Giga Chikadze.

Cu knockoutul din prima repriză în fața francezului Victor Pinto, gruzinul a bifat cel de-al 5-lea succes în 7 partide disputate în circuitul Glory.

Înainte de limită s-a terminat și duelul pentru titlul mondial, dintre Robin van Roosmalen și Matt Embree. Campionul olandez a câștigat lupta în runda a patra.

Victorie prin KO a reușit și elvețianul Yoann Kongolo, în finala cu francezul Karim Benmansour. Partida s-a încheiat după mai puțin de trei reprize.

Cel mai așteptat meci a fost cel pentru titlul mondial la 85 de kilograme, între Jason Wilnis și Israel Adesanya. Olandezul a ajuns la 30 de victorii în carieră, după ce a primit decizia în unanimitate.

Pe 24 februarie, la Chicago va avea loc gala Glory 38, care va fi de asemenea ÎN DIRECT la Digi Sport, iar printre protagoniști se vor număra și doi români: Benny Adegbuyi și Cătălin Moroșanu.