• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

Luptători medaliați la competiții europene și mondiale de kickbox și MMA (mixed martial arts) au urcat în ring în cadrul primei ediții a galei Blood & Honour, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.

Cel mai spectaculos meci i-a adus față în față pe Mihai Vasile și moldoveanul Valentin Pascali, la categoria 81 kg. Luptătorul român s-a impus prin knockout în repriza a doua. Mihai Vasile a bifat a 9-a victorie din carieră, în timp ce moldoveanul a suferit primul eșec la profesioniști.

"Nu mă așteptam. Este un luptător foarte bun, campion european, nu mă așteptam", a spus Mihai Vasile, după meci.

Una dintre cele mai frumoase partidei din gala de la Ploiești l-a avut ca protagonist pe Adrian Roșca. Luptătorul român și-a doborât adversarul, moldoveanul Alexandru Sevastian, cu un croșeu de stânga, în repriza a doua. Sevastian, care a suferit prima înfrângere la profesioniști, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"A fost un meci greu, dar mă bucur că am reușit să-l duc până la capăt și în picioare, bineînțeles. A fost un adversar foarte puternic", a spus și Adrian Roșca.

La debutul său la profesionisti, Mihai Tudorie a obținut o victorie clară în fața lui Dragoș Nicolae, sportiv antrenat de Titi Tudor.

O victorie categorică a obținut și Claudiu Alexe. Sportivul antrenat de Ionuț Atodiresei a câștigat cu 3-0 disputa cu Alin Văcăreanu.