• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fostul internațional german Tim Wiese e în centrul atenției, după ce s-a lăsat de fotbal pentru o carieră în wrestling. Portarul în vârstă de 34 de ani a debutat în această săptămână în WWE, cea mai mare federație de profil din lume, iar de lângă el nu a lipsit Grit Freiberg, care i-a devenit soție în 2010, după o relație de lungă durată.

La o înălțime de 1,93 m, Wiese a ajuns la o greutate de 130 de kilograme, 40 dintre ele căpătate după doi ani de antrenamente istovitoare pentru creșterea masei musculare. Supranumit "The Machine", fostul portar - care a adunat 6 meciuri în naționala Germaniei, alături de care a ocupat locul 3 la Cupa Mondială din 2010 - a luptat pentru prima dată în ring, în fața a 7.000 de spectatori, la Munchen.

Wiese a făcut echipă cu Cesaro și Sheamus, și i-au învins pe Shining Stars și Bo Dallas.

"Nu-mi pasă, eu o să-i rănesc, iar ei nu mă pot răni. Voi fi de nebătut! Ambiția m-a dus la echipa națională a Germaniei, iar în wrestling am aceeași ambiție. În decembrie voi împlini 35 de ani și cred că e cea mai bună vârstă să devii wrestler. Când sunt în ring nu îmi e frică, alții trebuie să se teamă", a spus Wiese. 

Mai jos, o galerie foto cu Tim Wiese și Grit Freiberg, cu poze din anii trecuți și de la debutul fostului fotbalist în wrestling.

Tim Wiese