• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Iubitorii snooker-ului din România au avut ce vedea în weekend - patru din cei mai buni jucători din istorie s-au întrecut într-un turneu demonstrativ la Circul din Bucureşti.

Ronnie O'Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White şi Mark Williams au jucat două zile cu sala plină. Impresionate, legendele din snooker au promis că vor reveni.

"După cum se vede, oamenii au venit la eveniment, a fost unul de excepţie, o sală de excepţie, apetitul pentru snooker este fantastic. Ca jucător, îţi doreşti să joci cu astfel de condiţii, mă simt grozav aici, am simţit ospitalitatea din plin şi de asta ne bucurăm să venim aici", a recunoscut Ronnie.

"- A fost grozav, e a doua oară când sunt aici, prima dată am stat numai o zi, dar acum am stat câteva zile şi am avut parte de cea mai bună mâncare din lume, sigur voi reveni.

-Ce mâncare?

-Totul, fructe de mare, friptură, miel, orice îţi vine în minte", a completat Williams, galezul de 41 de ani care a câştigat Campionatul Mondial în două rânduri, 2000 şi 2003.

România va fi anul acesta şi gazda unui turneu oficial - campionatul european de snooker va avea loc la Cluj, în octombrie.