• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

United Galaţi şi Autobergamo Deva s-au calificat în finala Cupei României la futsal.

În prima semifinală a Final Four-ului disputat la Deva, gălăţenii s-au impus cu 7-3 în faţa celor de la CSMS Iaşi. Într-o primă repriză echilibrată, United a deschis scorul, însă ieşenii au revenit şi au trecut în avantaj.

Echipa lui David Asandei s-a despins însă la finalul primei părţi cu un gol spectaculos reuşit de Moldoveanu. Chiar dacă Iaşiul s-a apropiat la un singur gol, Galaţiul a mai marcat de trei ori în partea a doua şi s-a impus fără probleme. Va fi a doua finală de Cupă jucată în istorie de echipa moldoveană.

În reeditarea finalei de anul trecut, Autobergamo Deva şi City'us Tîrgu Mureş au ajuns la loviturile de departajare, după 1-1 la pauză, 2-2 după două reprize şi 4-4 la finalul prelungirilor.

La loviturile de departajare, mureşenii au ratat două din trei execuţii, iar cei din Deva doar una. Va fi a doua finală consecutivă pentru Autobergamo Deva, în timp ce City'us ratează pentru prima dată în ultimii nouă ani prezenţa în ultimul act al competiţiei.

Finala Cupei României se joacă marţi, de la ora 19.15, în direct la Digi Sport 2.