• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Marea lovitură financiară a finalului de an a venit din Las Vegas, acolo unde starul Ronda Rousey a pierdut în numai 48 de secunde meciul de revenire în MMA, prin KO în fața Amandei Nunes (Brazilia). Luptătoarea din SUA a primit 3 milioane de dolari pentru cea mai așteptată partidă feminină din 2016 în circuitul UFC.

A fost primul meci al Rondei Rousey după mai mult de un an în UFC. Îl pierduse și pe precedentul, cel din noiembrie 2015, cu Holly Holm, tot prin KO, care a reprezentat prima înfrângere a carierei.

Sâmbătă dimineață, la UFC 207, la Las Vegas, Amanda Nunes a învins-o în lupta pentru titlul UFC la categoria 61 de kilograme. Meciul a durat numai 48 de secunde și a fost oprit de arbitru pentru că Rousey nu putea face față loviturilor de pumn năucitoare aruncate de luptătoarea din Brazilia.

Amanda Nunes (28 de ani) a devenit, astfel, noua campioană UFC la categoria 61 de kilograme. Acesta a fost al 18-lea meci al carierei și are un palmares de 14 victorii și 4 înfrângeri. 

Pentru victoria de la Las Vegas, Amanda Nunes a primit doar 200.000 de dolari, de 15 ori mai puțin decât bursa adversarei sale.

Ronda Rousey (29 de ani) tocmai a suferit a doua înfrângere și rămâne cu 12 victorii în MMA.

VIDEO Meciul dintre Ronda Rousey și Amanda Nunes