• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Spectacol în ring la a doua ediție Respect World Series - ”Clash of the titans” din Londra, transmisă în direct de Digi Sport. Nu mai puțin de opt meciuri din 11 s-au încheiat înainte de limită! Andrei Stoica a câștigat prin KO în prima repriză întâlnirea cu Antonio Souza din Portugalia, în meciul de la categoria 95 kg, în timp ce fratele său Bogdan a pierdut meciul cu Antonio Plazibat din Croația, după ce s-a accidentat la glezna dreaptă în repriza a doua.

Cu o lovitură pe ficat a câștigat prin KO în prima rundă Marian Rusu, care l-a învins astfel pe Tomasz Czerwinski, din Polonia, în meciul de la categoria +95 kg. Tot în prima rundă a cedat și Sebastian Ciobanu, care a încasat o lovitură de genunchi de la marocanul Yousri Belgaroui, care a pus capăt luptei.

La cea mai mică dintre categorii, 70 kilograme, românul Andrei Leuștean a încheiat și el conturile în repriza a doua, după KO-ul administrat polonezului Dominik Matusz, în timp ce la +95 kg Daniel Sam din Marea Britanie a câștigat la puncte întâlnirea cu Vladimir Toktasynov, din Rusia.

În meciul-vedetă al galeri, de la categoria rea, românul Benny Adegbuyi a fost și el foarte aproape să câștige în repriza a doua meciul cu uriașul de 2,07 metri, Colin George, dar olandezul a rezistat totuși atacurilor dezlănțuite ale lui Benny, care a câștigat în final meciul la puncte, cu o decizie în unanimitate.

Următoarea întâlnire cu kickbox-ul la Digi Sport va fi pe 23 iulie - Glory 32, în direct din Statele Unite.


LIVE TEXT

În cel mai important meci al serii, s-au confruntat Benny Adegbuyi și olandezul Colin George. Luptătorul român a câștigat la puncte, după trei reprize. Adegbuyi, înfășurat în steagul tricolor, a bifat a 24-a sa victorie.

”Mai întâi: Hai România!”, a strigat Benny la finalul partidei. ”Vreau să-i salut pe toți cei care au venit aici și să mulțumesc adversarului meu, unul foarte puternic. Vă mulțumesc tuturor care ați venit aici, m-am simțit ca în România”, a mai spus luptătorul român la încheierea Galei Respect World Series.

În ultimul meci înainte de main-event, Bogdan Stoica l-a întâlnit pe croatul Antonio Plazibat, la categoria 92 de kilograme. Românul s-a accidentat, iar croatul a fost declarat câștigător prin KO tehnic.

Englezul Daniel Sam și rusul Vladimir Tok au dat piept în antepenultimul meci al galei, al doilea duel fără niciun român al serii. Britanicul s-a impus la puncte. A fost a 26-a victorie a carierei pentru luptătorul de 34 de ani.

În meciul opt, Andrei Stoica a luptat cu portughezul Antonio Souza, la -95 kg. Românul a învins prin KO, în chiar prima repriză.

Meciul șapte i-a adus față în față pe românul Sebastian Ciobanu și olandezul Yousri Belgaroui, la -92 kg. Batavul s-a impus, după două minute de luptă, prin KO.

În al șaselea meci al Galei, românul Marian Rusu l-a învins pe polonezul Tomas Czerwinksi, prin knock-out, în prima repriză, la +95 kilograme.

Primul meci fără luptători români din gala Respect World Series de la Londra a fost cel dintre Arnold Oborotov (Lituania) și Gokhan Gedik (Turcia), la categoria 95 kg. Oborotov a fost desemnat învingător la puncte, după 3 reprize.

Anatoli Ciumac a bifat prima înfrângere a unui român în gala de la Londra. A fost nevoit să abandoneze în runda a doua a meciului cu britanicul Kazadi Mwamda (categoria 95 kg), din cauza unei accidentări la piciorul drept, care i-a cauzat și o sângerare ce nu a putut fi stopată la timp. Doctorul galei a decis oprirea meciului, chiar dacă sportivul din România ar fi dorit să continue. La final, Ciumac a solicitat revanșa din partea adversarului său.

Ciprian Șchiopu a câștigat cel de-al treilea meci al galei Respect World Series 2, în fața unui reprezentant al gazdelor, britanicul Jamie Bates (categoria 81 kg). Și acest meci a durat numai două runde. Bates a fost numărat în prima repriză și nu a mai putut lua startul în cea de-a treia, după un forcing al lui Șchiopu pe finalui celei de-a doua.

Al doilea meci pe fight card-ul galei de la Londra a fost câștigat de Andrei Leuștean în fața polonezului Dominik Matusz (categoria 70 kg). Românul a câștigat cu un KO în repriza a doua, cu un croșeu puternic de dreapta, direct în bărbia adversarului, una dintre cele mai frumoase lovituri ale serii.

Gala a început cu singurul meci 100% românesc, cel dintre Marius Cimpoieru și Ionuț Răducanu (categoria 65 kg). Decizia a fost no contest, fără desemnarea unui câștigător. Răducanu a primit o lovitură neintenționată sub centură și nu a mai putut continua.

Lista meciurilor din gala Respect World Series 2