• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Un jucător de cricket legitimat la Melbourne Renegades a fost amendat cu 10.000 de dolari după o remarcă făcută în timpul unu interviu acordat în pauza unui meci din Australia și transmis în direct la TV.

Chris Gayle e legitimat la Melbourne Renegades și în timpul unei pauze din timpul partidei cu Hobart Hurricanes a fost ales pentru a acorda un interviu unei reporterițe pe nume Mel McLaughlin. Vetaranul de 36 de ani a vrut să facă o glumă și a dus discuția în cu totul altă direcție.

"Mi-am dorit mult să vin la acest interviu ca să-ți văd ochii de aproape pentru prima dată. Să sperăm că vom putea câștiga acest meci și apoi noi doi putem ieși să bem ceva împreună. Să nu roșești, dragă" a declarat râzând jucătorul celor de la Melbourne Renegates.

Reporterița a făcut față cu brio situației, dar s-a arătat extrem de deranjată de atitudinea jucătorului. Oficialii clui Melbourne Renegades nu au rămas nici ei nepăsători și jucătorul s-a ales cu o amendă de 10.000 de dolari din partea clubului, banii urmând a fi donați în scopuri caritabile.

La scurt timp a apărut și a doua declarație a lui Gayle, care și-a cerut scuze pentru cele întâmplate și a menționat că totul a fost o glumă înțeleasă greșit de restul lumii. "Dacă Mel s-a simțit ofensată îmi pare foarte rău. Nu am avut nici cea mai mică intenție de a jigni pe cineva" a declarat veteranul care a fost aproape să se aleagă și cu o suspendare din cauza celor întâmplate.