• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Federația Română de kaiac-canoe a fost lovită de o nouă veste extrem de proastă, la scurt timp după ce toți componenții lotului României - inclusiv sportivii calificați la Jocurile Olimpice - au picat un test anti-doping. Luni a fost anunțată dispariția lui Grigore Obreja, fost campion mondial la canoe.

Fostul sportiv a fost campion mondial in 1994 și are în palmares și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 1996, în proba C2 pe o distanță de 500 de metri. A fost campion al României de 33 de ori și se stabilise în Franța după retragerea din activitate. Acolo a devenit antrenor și a pregătit grupe de copii la clubul AS Mantaise.

Grigore Obreja a decedat la vârsta de 48 de ani, după ce suferit, în ultima perioadă, de o boală incurabilă.

"Federaţia Română de kaiac-canoe anunţă cu mare regret trecerea în nefiinţă a fostului canoist Grigore Obreja.

Ca rezultate, Grigore Obreja a fost campion mondial în 1994 (Mexic), a obţinut locul 3 la Jocurile Olimpice în 1996 (Atlanta) în C2 pe 500 m.

Incinerarea va avea loc vineri, 3 iunie, în Franţa, aici unde Grigore Obreja era stabilit.

Federaţia Română de kaiac-canoe transmite condoleanţe familiei şi celor care l-au cunoscut pe fostul mare sportiv. Dumnezeul să-l odihnească", a scris Federația Română de kaiac-canoe într-un comunicat postat pe site-ul oficial.