• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Medalia de aur cere sacrificii! Spadasina Ana Maria şi soţul ei, poloistul Pavel Popescu, ştiu asta cel mai bine! Cei doi şi-au rupt din puţinul timp petrecut împreună şi ne-au prezentat cele mai importante realizări!

Casa lor este ca un hotel în care se întâlnesc doar ca să-şi schimbe bagajele şi pleacă iar. Ana Maria şi soţul ei, poloistul Pavel Popescu, se înteleg de minune, chiar dacă se văd destul de rar. Cei doi s-au obişnuit să profite la maximum de timpul pe care îl au între cantonamente şi concursuri.

Fiecare este extrem de mândru şi de emoţionat când vorbeşte de munca partenerului. Ana Maria tocmai a devenit campioană olimpică la spadă, Pavel este campion naţional la polo, alături de Steaua.

Interviul exclusiv cu Ana Maria şi Pavel Popescu îl puteţi urmări joi, în direct la emisiunea Campionii Digi Sport, de la 16.30.