• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

UPDATE: Și Daniela Dodean, care a învins-o clar manșa trecută cu scorul 4-1, pe Liu Jia, din Austria, a cedat de această dată, cu Meng Chen. Jucătoarea din China a trecut cu scorul de 4-1 în fața româncei.

UPDATE: Elisabeta Samara a cedat în optimile Campionatului Mondial de tenis de masă de la Dusseldorf. Românca, a 21-a jucătoare a lumii, a fost învinsă de Kasumi Ishikawa. Jucătoarea din Japonia a trecut în patru seturi, scor 11-6, 11-7, 11-7, 11-8.

UPDATE: Hunor Szocs s-a calificat în turul trei al probei de simplu masculin la Campionatul Mondiale de la Dusseldorf. Sportivul nostru a trecut cu 4-3 de croatul Andrej Gacina în runda secundă.

Elisabeta Samara s-a calificat în optimile Campionatului Mondial de tenis de masă de la Duseldorf. Românca, a 21-a jucătoare a lumii, a avut nevoie de set decisiv în disputa cu favorita numărul 9 a competiției, Hitomi Sato.

Condusă cu 2-0, Samara a reușit să egaleze situația. Nipona a mai câștigat un set, cu 11-4, dar Eliza s-a impus în urmatoarele doua acte, la 8 și a obținut calificarea.

Și Daniela Dodean merge mai departe la competiția din Germania. Românca a învins-o clar, scor 4-1, pe Liu Jia, din Austria, cea care o eliminase pe o altă reprezentantă a României, Bernadette Szocs. Liu Jiu era cotata cu a 12-a șansa la câștigarea trofeului.