• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

Gabriel Varga a devenit noul campion mondial Glory, categoria 65 kg, în urma unei gale ce a fost transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.

În gala ”Glory 32”, din Virginia (USA), canadianul a reușit să-l trimită la podea în repriza secundă pe ucraineanul Serhiy Adamchuk, cu un croșeu de stânga. Adamchuk a forțat în rundele următoare, dar nu a mai putut recupera terenul pierdut. Așadar, Gabriel Varga și-a recăpătat centura de campion mondial Glory, după doar 8 luni, în urma unei decizii primite la puncte cu majoritate.

Zinedine Hameur Lain, succes spectaculos în turneul piramidal

Turneul piramidal de la categoria ”95 kg” a fost câștigat spectaculos de către francezul Zinedine Hameur Lain. În semifinale, el a reușit KO-ul cu un croșeu de dreapta, după doar 12 secunde de luptă cu americanul Warren Thompson, care a avut nevoie de mai multe minute pentru a-și reveni. Apoi, în ultimul act, a obținut victoria tot înainte de limită, prin KO în repriza secundă a meciului disputat cu Ariel Machado din Brazilia.

După această reușită, Zinedine Hameur Lain a devenit challenger obligatoriu al campionului Artem Vakhitov din Rusia.

Promotia Glory se intoarce ÎN DIRECT la Digi Sport pe 10 septembrie, dimineața, cu ediția a 33-a, găzduită tot de Statele Unite ale Americii, dar în New Jersey.