• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Nicu Vlad a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Haltere, la congresul forului mondial, care a avut loc în Thailanda, la Bangkok.

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere a avut cel mai mare număr de voturi din candidaţii la postul de vicepreşedinte - 109.

Alături de fostul campion olimpic au mai fost aleşi Jose Carlos Quinones (Peru, 99 de voturi), Zhanat Tussupbekov (Kazahstan, 85), Petr Krol (Cehia, 81) şi, în premieră, o femeie, Ursula Papandrea (SUA).

Iniţial, Nicu Vlad anunţase că va participa şi la alegerile pentru funcţia de preşedinte, însă în cele din urmă s-a retras din cursă, astfel că maghiarul Tamas Ajan a obţinut al cincilea mandat, după ce l-a învins pe italianul Antonio Urso, preşedintele Federaţiei Europene de Haltere.