• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Patinoarul ”Mihai Flamaropol”, din București, aflat în imediata apropiere a ”Arenei Naționale”, a intrat în plin proces de demolare. Patinoarul urmează a fi reconstruit iar la final va fi printre cele mai moderne din Europa.

Demolarea, care a început joi de dimineață, este realizată pe baza contractului atribuit firmelor Astaldi Spa și UTI Grup prin licitație publică. Noul patinoar, care va avea 3.000 de locuri, va fi gata în 36 de luni (24 luni pentru lucrările de proiectare şi execuţie şi 12 luni pentru serviciile tehnice de operare şi mentenanţă post finalizare), dar la final va fi la un standard ridicat.

După ce va fi demolat actualul patinoar se va proiecta noul complex multifuncțional, după care se va trece la lucrările de execuție. Cert este că la final noul patinoar va putea găzduit foarte multe competiții sportive, interne și internaționale, dar și diverse spectacole de agrement.

Vechiul patinoar devenise un calvar pentru reprezentanții MTS. Din cauza stării sale de degradare, patinoarul a devenit nefuncțional încă din 2012.

8000 de locuri va avea noul patinoar din București.

2019 este data la care este prevăzut a fi gata viitorul patinoar

1952 este anul în care a fost inaugurat Patinoarul ”Mihai Flamaropol”