• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Goana după medalii a continuat şi în acest an în cadrul Cupei Digi la înot. Merituoşii finalişti ai ediţiei 2016 au făcut ca apa din bazinul olimpic orădean să clocotească efectiv în încercarea acestora de-a urca pe podium.

”Eu sunt mulţumit, mai ales de rezultate, văd copiii fericiţi. Într-adevăr, mai sunt şi unii care sperau la mai mult însă pregătirea lor, probabil, a fost doar pentru timpul în care au înotat”, a spus Remus Oros, organizatorul competiției.

Surprizele au lipsit şi de această dată. Favoriţii probelor şi categoriilor de vârstă şi-au luat partea leului. Dintre laureaţi s-au remarcat Ingrid Huszar, din Oradea, Andrei Şimon din Arad, piteşteanul David Cârciumărescu, cu câte patru medalii de aur, dar şi micuţii campioni de la CSM Oradea, Ştefan Duca şi Iris Samuilă, cu câte trei medalii.

”A fost destul de greu, dar a fost bine. Puteam merge şi mai bine, dar e OK”, a opinat și Iris Samuilă, de la CSM Oradea

Nici în proba de ştafetă pe echipe lucrurile nu s-au schimbat. În competiţia rezervată băieţilor, s-a impus echipa Aradului, urmată de cea din Târgu Mureş. La feminin, Oradea şi-a păstrat pentru al treilea an consecutiv titlul de cea mai bună echipă.

”Nu mi s-a părut mai greu, dar totuşi a trebuit să tragem ca să avem medaliile”, a spus Vivien Buzași, din echipa de ștafetă Oradea

Pentru majoritatea competitorilor, Cupa Digi s-a dovedit un test util în această perioadă a pregătirilor, înaintea naţionalelor de juniori din luna noiembrie.