• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Celebra expresie "viaţa bate filmul" se regăseşte şi în povestea impresionantă de mai jos. Chicago Cubs a pus capăt unei perioade de 108 ani în care nu a câştigat Wolrd Series, finala Major League Baseball, revenind de la 1-3 pentru a câştiga în faţa lui Cleveland Indians cu 4-3. Nimeni nu s-a bucurat mai mult decât Hazel Nilson pentru acest triumf.

În vârstă de 108 ani, Hazel Nilson a fost mereu o susţinătoare înrăită a celor de la Cubs şi se poate lăuda cu faptul că este singura care a prins atât titlul din 1908, cât şi pe cel din 2016.

Hazel Nilson se născuse de doar câteva luni, atunci când Chicago Cubs se impunea cu 4-1 în faţa lui Detroit Tigers, în World Series 1908, ultimul titlu al oraşului la baseball până în acest an.

Femeia a crescut în apropierea Wrigley Field, arena pe care Cubs îşi dispută meciurile de acasă, astfel că pasiunea pentru baseball şi echipa oraşului lui Al Capone şi Michael Jordan s-a făcut firesc.

Chiar dacă în prezent trăieşte în New Hampshire, Hazel Nilson a urmărit cu sufletul la gură meciul decisiv al finalei cu Indians, desfăşurat în Cleveland, iar la sfârşit nu şi-a ascuns satisfacţia şi chiar a sărbătorit cu o cupă de şampanie succesul celor de la Cubs.