• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Stadionul Letzigrund, din Zurich, va găzdui penultima etapă a ediției din 2015 a concursului Diamond League, transmis de Digi Sport.

18 campioni mondiali vor participa la etapa elvețiană, dar printre ei nu se vor număra și sprinterii care au atras toate privirile la probele de viteză la CM de la Beijing: Usain Bolt și Justin Gatlin.

Printre campionii mondiali de la Beijing care vor concura la Zurich se numără etiopiencele Almaz Ayana şi Genzebe Dibaba, care se vor duela la 3.000 m, sud-africanul Wayde van Niekerk, la 400 m, kenyanul Ezekiel Kemboi, la 3.000 m obstacole, jamaicana Shelly-Ann Fraser-Pryce la 100 m, kenyanul Asbel Kiprop, la 1.500 m, cehoiaca Zuzana Hejnova, la 400 m garduri.

Etapa de Diamond League de la Zurich este programată joi, 3 septembrie și va fi transmisă pe Digi Sport 2.

Diamond League se va încheia pe 11 septembrie la Bruxelles, când se vor decide câştigătorii competiţiei la fiecare probă.

Sursa foto: zurich.diamondleague.com