• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)


Campion mondial la 800 de metri la Londra, în urmă cu mai puţin de o lună, Pierre-Ambroise Bosse a trăit un coşmar ulterior. El a fost bătut crunt într-un club, iar acum pentru prima oară a acceptat să îşi spună povestea.

La 25 de ani, francezul se afla din punct de vedere al carierei la cel mai bun sezon din carieră. A obţinut un aur total neaşteptat la Londra, iar la întoarcerea în Hexagon a simţit nevoia să sărbătorească.

A mers singur într-un club în noaptea de 26 spre 27 august, dar a fost la un pas să sfârşească tragic. Varianta sa nu prezintă motivele pentru care a fost agresat de un grup de indivizi necunoscuţi, însă cert e că sportivul a rămas întins pe jos minute bune, inconştient, în parcarea localului. În cele din urmă a ajuns la spital, unde a fost tratat de medici, însă nu e deocamdată în afara oricărui pericol.

"Era foarte aglomerat şi m-am îndreptat spre maşina mea. Intrasem în ea, deschisesem geam şi mă pregăteam să pun contactul. Observasem că în acest timp, un mic grup s-a apropiat de vehicul. Unul dintre ei m-a lovit în faţă. Am coborât pentru a vedea ce se întâmplă şi am primit o altă lovitură "monumentală" în bărbie. Am căzut, simţeam că îmi ţiuie urechile. Îmi acoperisem faţa cu mâinile, dar puteam vedea cum fiecare mă loveşte cu piciorul. A fost o avalanşă de lovituri primite. Din fericire, nu am avut leziuni la creier, însă am suferit o dublă fractură şi foarte multe contuzii. Am simţit permanent gust de sânge în gură, chiar dacă fusesem operat. La şase ore după ce am ajuns la spital, aveam faţa triplă ca volum. Doctorii încă se tem că îmi va fi afectat un ochi", s-a destăinuit campionul mondial, în 7sur7.be.

Imaginea postată de sursa citată