• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Justin Gatlin a setat un nou reper pe distanţa de 100 de metri. Americanul a oprit cronometrul la 9,45 secunde, însă recordul nu va fi omologat, viteza vântului fiind de patru ori mai mare decât limita admisă.

Americanul Justin Gatlin a doborât recordul de viteză pe suta de metri, deţinut de Usain Bolt, în timpul unui show de televiziune din Japonia, dar timpul înregistrat nu este considerat oficial. Atletul a alergat 100 de metri în 9,45 secunde, reuşind să depăşească recordul de 9,58 secunde, stabilit de Usain Bolt la Berlin în 2009. Japonezii au ajutat la depăşirea recordului: organizatorii concursului au adus pe pistă un ventilator uriaş, care, cu ajutorul vântului, l-a ajutat pe Gatlin să bată recordul.

Din păcate pentru atletul american, timpul înregistrat la emisiunea japoneză nu este considerat oficial, din pricina faptului că viteza vântului din ventilator era de patru ori mai mare decât viteza admisă la concursuri. Justin Gatlin, care a impresionat tot sezonul 2015 (dar care a fost învins la CM de "Fulger") este considerat principalul adversar al lui Usain Bolt pentru Jocurile Olimpice de la Rio din acest an.